12 December 2010

Menjengah Sebentar

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam semua. Salam sore. Selamat petang. Good evening.
 Me hanya singgah sebentar ke laman blog me ni. Me rasa tersangat la lamanya me tak mencoretkan sesuatu untuk tatapan kalian semua kan? dan juga tuk memori me sendiri. Hurm..nak kata tak busy lately ni, me rasa macam busy bangat. Tapi nak kata busy pun, orang lain ada jer masa nak update blog diorang. Senang cita, mood me nak tulis tu tak der wat masa ni. hahahaha..::wink::..


FYI, sambil-sambil me post entry ni, me ngah layan lagu by 
Korang yang paham meaning disebalik lagu ni, paham la ek. BTW, lagu ni tak der kaitan dengan me pun wat masa sekarang ni. Just meng"update"kan diri dengan lagu2 latest jer..hahaha... I more song is Hold My Hand by MJ fet. Akon. Nice song http://www.youtube.com/watch?v=-oCCnxBos10. Meaning dia pun ok. hahahaha..tetiba terjiwang lak pepetang yang dingin nih. Me ada banyak mende nak cita ngan korang. Sepanjang minggu-minggu lepas me nyer xtvt. Since di awal december, everyweek ada saja program me. Termasuklah bersama family + kengkawan.Next entry la ek me ceritakan. Ni pun just singgah lap-lap habuk kt blog me.hahahaha..dah berhabuk kott..!!!!

Kerja? Hurm..Macam biasa.. Tapi biasa la, ujung bulan + ujung tahun, semua mende nak close. I mean account. Last 2 week ada sorang datang terview. Engineer baru. Hurm.. For me nice looking + smart ( tapi bg org lain diorang akan kata handsome mamat nih. tapi tidak aku..hahahaha...) Haha..Orang-orang office aku sungguh kelakau. Mentang-mentang la aku ni single. No no no..... Yang baru kawin pun ada hati gak tu. ish2x..memang kelakau. Layan jer dengan diorang nih. sangat suka mengkenen-kenen kan orang itu. orang ini dengan me. Layan..Janji jiwa + hati me tak terusik pun..Muahahaha....The most important is my work. kita tunggu dan lihat macam mana orang baru ni. Hurm..hopefully tak la poyo sangat + leh jadi officemate yang best...No more pressure...::wink::..

Ok korang semua. Next time me akan cita xtvt me sepanjang minggu-minggu lepas bersama gambar sekali. 
  1.  Cuti-cuti Malaysia bersama familiar @ Bukit Merah Lake Town Resort on 4hb-5hb Dec.
  2. X-treme Sport bersama kawan-kawan @ Jerejak Island on 7th Dec
Ok..me undur diri dulu yer... Next time me tulis lagi. 
Adios amigos. 
Sayonara..
Bye bye..
Kap kun kap..(^__^)

Reactions:

0 comments: