29 November 2010

Tinggal 1 Bulan sj...

BY Fath_n!e$@ IN 2 comments

I luv photoshoot...::wink::.
Salam semua..
Korang perasan tak, tinggal hanya lagi satu bulan saja, kita akan menjenggah ker tahun 2011. Ya Allah, cepat nyer masa berlalu.... Korang punya azam tahun 2010 ni, dah tercapai ker semuanya? Mostly kawan-kawan me semuanya dh tercapai azam diorang to get marriage this year. Alhamdulillah. Me happy tuk semua kengkawan me. Bagi me pulak, marriage bukan lah azam + agenda tuk me jadikan sebagai satu tujuan. Ye betul, sapa tak nak kawin kan? Tapi bagi me, if ada, adalah yer....


FYI, azam me tuk 2010 adalah untuk mendapatkan pekerjaan yang lebih stabil + mengukuhkan diri + kerjaya me. Alhamdulillah, me dipermudahkan semua itu untuk tahun 2010. Even permulaan tahun 2010 tuk 3 bulan yang pertama sangat mencabar sehingga mencabar tahap kesabaran me as a human. Hmmmm.... Segala-gala akibat ketidakbolehan melihat kejayaan yang dikecapi oleh orang lain. Sangat susah apabila terdapat manusia di muka bumi Allah ini yang berperasaan PHD pada orang lain. Permulaan tahun yang sungguh memberi tamparan hebat dalam meniti kejayaan..

Alhamdulillah, since me di IKRAM almost 8 mth, tersangat banyak benda yang me dapat. New environment + new click + new bos + new office + new job responsibility etc.... Since dulu kureng suka untuk mereview kerja-kerja orang lain, skrg itulah tanggungjawab me yg perlu me galas. Segala-gala mengenai account company i should + need + must know, from A - Z. Segala-gala dihujung jari..Perghhh..sangat busy. Orang lain  setiap bulan syok jer. Me? Awal  + ujung bulan + hujung tahun, please la, jangan ganggu ok...
PLEASE DON'T DISTURB ME....!!!!!


But i enjoy it..!!! 

Tinggal satu lagi azam dihujung tahun 2010 ni...Tapi procedure semua dah settle. Tinggal cuma certain2 part akan di carry forward tuk tahun depan. Early 2011. U guys....stay tune ok....hahahahaha. suspen jer kan?hahaha. It's normal la kot bagi korang yang dh mengecapi impian + azam tersebut. But me, dalam 2 tahun 5 hari (25/11/2008 - 30/11/2010) bekerja, inilah azam nyer...Tunggu yer....Tak hebat, sekadar ingin berkongsi kegembiraan. Korang lagi hebat. Apa yang penting, ukur baju di badan sendiri loooo..


So, apakah azam korang untuk tahun hadapan, 2011?????
Apa pulak azam me tuk tahun 2011???
....:::w.i.n.k:::....
Setelah penat bekerja, kita enjoy dengan round2 da world..lalala....
Pinkple (pink + Purple)

Reactions:

2 comments:

**PriNciPLe_AmZy** said...

huhuhu....pinkple? thought it should be VIOS???? apakah yg telah berlaku?

Fath_n!e$@ said...

pinkple???hahahaha.....tunggu yer....aku telah muhasabah diri aku yg tidak seberapa ini...hahaha...dr aku pakai vios, better aku smbar terus LANCER aku tue..hakhak...so, just for now, aku better ambik utk keperluan dulu...after 10yrs, kita pikir tuk future lak. bleh?mm ponat r nak byr insurance + roadtax every yr rm3k. aku rasa, dr aku byr rm2k, aku dah leh p travel Autralia ++++..so fikirin yer...