04 October 2010

Terlebih ambik tahu hal orang...

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Hye everyone.. Hari ni me nak cerita pasal gelagat dan perangai orang-orang yang terlebih sudu dari kuahnya..hikhik... Kelakar kot, bila ada yg sooooo busybody + PHD..

This noon, around 12 o'clock, me dan beberapa teman sekerja dimana yang menjadi AJK tuk family day company keluar tuk uruskan beberapa perkara berkaitan dengan program tahunan syarikat...The point yg me nak kongsi kt sini, bila ada orang2 yang terlalu ada sikap p.h.d dalam diri mereka. Me tak tau la, kenapa perlu ada semua ni dalam negara kita yang aman lagi makmur terutama dalam masyarakat kita hari ni.

Me tak paham betoi dengan orang-orang ini..Tak berani lak nak kol hp me. Yang g kol orang lain tu apsal? Ingat g meronggeng ker? Me suh g, tak nak. Then, sapa yang kena g? Me gak..Huhu....Sampai jer office, dengar la cakap2 belakang.. dengusan kemarahan..hahaha...

Apa yang me tau, me malas nak layan orang2 macam nih. If lagi kita lagi, lagi menjadi2. Tak berkembang minda...hahahaha...lucu bila fikir2 environment mcm ni. tapi itu la bintang2 kehidupan...layannnnnn  jer....janji tak ganggu hidup me, it's ok...

pesanan penaja : - jangan terlalu BUSYBODY...kadang2 tu, kesalahan org lain nampak, tp kesalahan diri sendiri  tak nampak.

Reactions:

0 comments: