01 October 2010

Semoga segalanya berakhir...

BY Fath_n!e$@ IN , 2 comments

Salam...
Korang mesti tertanya-tanyakan kenapa kali ni, me nyer title mcm poyo semacam..Macam member me sorang tu ckp --; "Fath emo..!!" me masih ingt lagi...hahaha..Ko acap, nak kena nih...hurmmm..Tapi tu la, org lain tak tau apa yg me tau dan apa yg me rasa...Tutup mulut sudah..!!!

Apa yang me mampu buat sekarang, BERDOA..Semoga me ditetapkan hati oleh-Nya sehingga segala-galanya selesai pada hari Sabtu nih dan ianya tidak berubah pun walau sedikit... Ya, Allah, berikanlah hamba-Mu ini kekuatan yang semaksimum mungkin.

Apa yang terlintas difikiran me masa jalan sesorang gi terawih, InsyaAllah akan terlaksana. Tapi me tak tau. Me harap hati me tak berubah. Segala-galanya mungkin terjadi. Me decide this thing masa me tak leh nak lelapkan mata, pada satu malam tu. Me message my sis, minta pertolongan dia. Hurm, seperti yang dijangka, dia terkezut dengan keputusan me after 12 tahun. Apakah keputusan me ni betul??? Tepuk dada, tanya iman Fathahiyah...

Me harap, selepas 12 tahun, segala-galanya berubah. 
Me dapat terima "kenyataan" itu...Aminnn...
(^_^)

p/s:- Allah sentiasa bersama-sama orang yang berada dalam kebenaran...

Reactions:

2 comments:

_ziela_ said...

Along..klau along dpt "terima kenyataan" tu sesuatu perkara yg baik..adik sentiasa sokong along..(adik guest je terima ape..xtaw btul ke x ape yg adik agak neh) papepon, semoga Allah SWT sentiasa melembutkan hati kita utk melakukan amal maaruf..

Nabi saw. bersabda, “Maukah aku beritahukan kepadamu suatu kebaikan yang lebih utama daripada shalat sunah, puasa, dan sedekah?” Jawab para sahabat, “Beritahukanlah, ya Rasulullah!” Beliau bersabda, “Mendamaikan sesama manusia, karena kebencian dan pertengkaran dapat menghilangkan kebaikan seperti pisau cukur mencukur rambut.”

Waallahualam..
take care along! =)

Fath_n!e$@ said...

thanks adeq...btw, u guest what?? if u guest what i meant in this story, u r rite my dear...(rasanyer kot..)hahaha.. tp rasa nyer mcm btl...that what i told u since kita kt matrikx....u knw what i mean....this monink, u make me cry2 r pulak..tak suka la....hukhuk..terharu la adeq..why la time2 mcm ni kita terpaksa nak berjauhan ek??hahaha??m'sia vs NZ....