09 October 2010

Sesi "operate" rumah...(*_*)

BY Fath_n!e$@ No comments

Monink semua...(*_*)
Korang dah bangun lom??Ish2x cuba tgk jam skrg kol brapa?hehehe..
Baru kol 11.30 pg. Awal lagi kot tuk bangun pagi..
Apa plan korang hari ni? Hurm, me no plan. 
Just meng"operate" rumah sebab nak wat renovation bahagian belakang rumah.

Me ingat lagi last year, me tanya mom, bila lagi nak reno.rumah?
Mom jawab, tunggu anak dia yang seterusnya kawin lak...
Hahahaha...me la tu?
Mom, apa kes?I'm still young..kihkihk..Kawin?
Tak sesuai kot....!!!
Sekarang masa untuk me membina career. Mengumpul assets. 
Calon pun enggak ada lagi mom.
Tak dak masa for that. Oppttss sorry..

Memang tak dinafikan, raya kali ni, soalan2 cepuk mas itu ditanya berulang2 kali.
To all my untie, uncle, cousin2x n my beloved friends, 
mcm mana me nak kawin, wang nyer lom cukup lagi 
tuk meminang anak teruna sekarang nih..hahaha
(tetiba me teringat jawapan spontan me pd my teacher after solat terawih hari tu)
Anak-anak teruna skrg ni demand nk yg tomel2 jer...hak3x..

Stop talk about "kawin"

My sister cadangankan, memandangkan anak2 
mom semua dah bekerja, so kitaorang sepakat tuk reno.rumah mom. 
So me punya tugas kemas segala mende-alah kt belakang tu.
Ni baru jer selesai mengemas n membasuh lantai belakang.
Terasa la pinggang kesenggalan pada pinggang me 
sebab menjadi incredible hulk hari ni..hahaha..
Tak kesah, bcoz dah biasa dengan semua ni. 
panjat2 serahkan pada yg pakar..hahaha


So, this monday, orang2 yg sepatutnya me'renovate'kan rumah ni, 
akan memulakan tugas diorang.
Hopefully dpt settle within 1 week ni.
At least, if me nak g tour, me leh g dengan senang hati...lalalala..(*_*)



Reactions:

0 comments: