18 October 2010

Contact Lens

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam Semua...(*_*)
Hari ni, me g borong contact lens. If tak kerana lens pertama me jatuh kat toilet pagi tadi, sure me tak borong bebanyak tadi. Ingat early next month baru me nak beli yang proper nyer. Ni just trial dulu. Yer la, first time nak berjinak-jinak dengan lens nih....hahaha...

Dulu time study, me tengok rumet me pakai lens, macam leceh jer. Tapi beside thats, me memang tak suka pakai speck sebab me tak suka gangguan pada my nose...rimas kot...!!!!

So sekarang ni napa me mula berjinak-jinak dengan lens ni bukan kerana nak melawa ker apa. Tapi lately nih me rajin sangat sakit kepala. Me pun kena marah dengan doctor H***u..pang*pang*pang* dia bubuh me..Fuhh...dah r sakit pala time tu, tahan jer kesabaran me time tu. Nasib tak migrain. If migrain, nampak nyer sejarah bakal berulang kembali. Dimana me pernah marahkan doctor..hahahaha..itu dulu... Time form 4, 9 tahun yang lalu. Tak matured lagi..kihkihkih..(^___^)

So, now me time kerja akan pakai lens dan time kt rumah just pakai speck. tu pun kejap-kejap jer.. Nak mengurangkan kesakitan pada kepala. Sebab menurut doctor tu, me sakit pala ni berkait dengan pemakaian speck..hahaha...WHATEVER...!!!!

So, percubaan pertama me, lens dr.Soflens. So far okey.Nanti-nanti kita akan wat percubaan pada jenis-jeins yang lain plak...




Di lain entry, me akan crita lak mengenai jenis-jenis lens yang terdapat di pasaran k...!!!
Adios..!!!

Reactions:

0 comments: