16 October 2010

Congratulation to Dr. SMS & Dr.Halina

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam semua dan selamat malam...(^_^)
Me masih ingat satu ketika dulu time kt uni, me tak pernah miss 
mengikuti perkembangan pemilihan angkasawan Malaysia yang pertama. 
Semua artikel mengenai Dr. SMS + Dr.Faiz, masih dalam simpanan me.

Maybe xcted sebab Malaysia bakal mempunyai angkasawan sendiri + orang Melayu + most 
important muslim. Memang me teruja sangat. Setiap perkembangan Dr.SMS semasa di ISS, 
me akan follow. Kebetulan time raya, me sanggup tunggu depan tv nk tgk secara live Dr.SMS di ISS. 
Buku "Reaching For The Star" hasil tulisan arwah adik Dr. SMS di mana telah meninggal akibat pendarahan pada otak menjadi kenangan. Sebab per? Sebab autograph Dr. SMS la...hahaha.. 

Masa mula2 me baca buku "Reaching For The Star", me menangis...
If korang baca buku tu, u all akan tau why me nangis...(~_T)

Paling me tak leh lupa, sanggup me + my fren ulang 2 kali g library. 
Kebetulan time tu cuti semester. Gi library nk cari bahan tuk assigment. 
Bila tau jer dia nk dtg, kol 2, sanggup balik rumah dulu, then dtg balik...hahahaha..
Memang tak leh blah ar bila teringat balik this moment. 

For the seocnd time me jumpa Dr.SMS masa di Dewan budi Penayang....
Me ingat lagi hari tu hari Jumaat..hak3x.. Bangga sebentar bila Malaysia mempunyai angkasawan sendiri. Yang paling best + penting, me suka dengar Dr.SMS nyer experience kat sana. 
Dia menceritakan pengalaman dia sepanjang berada disana.

Sheikh Aiman, anak arwah adik Dr. SMS



For Dr. SMS + Dr.Halina, congratulation. Sweet sangat tengok korang ber2.

Reactions:

0 comments: