29 September 2010

1st time makan kambing

BY Fath_n!e$@ IN 2 comments

Salam semua...

Korang tau apa yg di atas tu???hahaha..Itu lah daging KAMBING a.k.a GOAT..eemmmbbbeekkkkk..!!!

FYI, seumur hidup me, me tak pernah makan daging kambing..Tak tau la pulak if me termakan tanpa pengetahuan. Tapi dulu, if tau jer yg masakan tu kambing, me leh terus stop dr makan.... kihkihkih... Tak tau la kenapa, tp automatik ia bertindak...ahakz. Tapi hari ni tidak lagi. Hari ni ada opn hse office mom me. Mom suh cuba gak....

Kali ni me nak citer pasal 1st time me makan daging kambing..Hehehe...makan di opn hse office mom me..Pergghh...tak cayo den..kihkih...Me tak tau la mcm mana rasa testur dia...Rasa mcm sama jer dgn daging lembu...Tapi yang syok nyer, mula2 makan, Ya Allah, punya nyer liat daging tu, Hilang keayuan..hahah..tp, me belasah jer..habis sepinggan yg mom bawa td..hikhikhik...Hari ni jer wat exercise mulut..hikhikhik...

Orang kata daging kambing gurun bagus. Tak tau pulak. Me belasah jer makan  tadi.. Dan dulu2 org kata, org yg ada darah tinggi dilarang makan.Hurm, my 1st impression dulu me rasa mcm kambing ni berbau dan tak suka mandi...hahahah...boleh tak alasan tu..Macam la haiwan2 lain mandi...hikhik. Tapi semua tu meleset sama sekali. I loike kambing..eemmbbeeekkk!!! hahaha.. Hopefully pasni, bila org offer kambing, me on jer blasah..yummy2x..

Reactions:

2 comments:

**PriNciPLe_AmZy** said...

itu sebab kambing grill dari restoran terbaek punyer...tapi serius mmg sedap....abg zaki datang kena bawak dia g sana.

Fath_n!e$@ said...

i want to follow uu..hehehehe...