26 July 2010

Muhasabah Di Pagi Hari

BY Fath_n!e$@ No comments

Salam...
Hye everyone. Long time not c r...hehehe..(padahal baru jer kot meng'update'kan blog ni). Dalam 3 4 hari many thing happened to me... ada yang happy, ada yg kurang happy.

Life aku sehari-hari macam biasa. Isnin-Jumaat gheja... Sabtu lak (Start this week) pas sembahyang Subuh bersiap-siap ke Stadium Bertam. Jogging 4 round. Balik sakit kaki tak hingat. short kat pinggang aku plak. Aduiyaaa..... nasib2 badan..Ni la akibatnya bila dah lama stop bersukan. Dalam pada tu, pukul 2pg, aku dapat sorang lagi anak sedara, Bby gurl --> Damia' Balqis. Berat 3.62kg. Alhamdulillah, semuanye selamat. My sister n my niece.

Plan aku untuk ke office juga terpaksa di postpone ke hari seterusnya - Ahad. Bukan rajin ker apa, cuma nak settle kan bbrpa kerja. Aku tak nak hari Isnin t (hari ni) kelam kabut.

p/s - situasi kat office for 2day. Mcm biasa, bbrpa orang hari ni telah bersarapan dengan gossip2....ish2x...

Reactions:

0 comments: