04 May 2010

Reunion @ Sedim on 1.5.2010

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam,

Hye semua...sorry sangat-sangat sebab dah lama tak update blog nie...Semenjak keje tempat baru, tak berkesempatan nak bukak blog ni.....but i try my best ok...(sob sob skit)..

Pejam celik pejam celik dah masuk bulan May..kejap nyer.... Xtvt aku awl bulan may bersama kawan2 badawian batch 1998-2002..kitaorang sepakat ke Sedim. yeahh...tempat yang belom pernah aku sampai.....semuanya diuruskan dlm masa seminggu..just on call jer....orang2 penting dalam tugasan makanan adalah terdiri daripada aku sendiri, mern a.k.a dayah, niesa, dan emilia..tankiu so much kengkawan..if nak harapkan aku sorang, memang tak terbuat ler...

Our menu on that day:-
  1. Nasi Lemak
  2. Bihun Singapore
  3. Sandwich
  4. Pisang
  5. BBQ - ayam, daging
  6. keropok
  7. air-air...hikhik
Kitaorang janji untuk berkumpul pukul 8.30pagi di Stesen petronas Kampung Paya. Yang aku nak puji, bagus la kengkawan aku, kire ni baru betul2 janji Melayu, sharp pukul 8.30 diorang dah ada kat sana...(satu tepukkan yang berdentum2 tuk korang).. Baru senang nak wat program pasni...semua orang punchtual... Yang turut serta dlm trip to sedim nie terdiri daripada:-
  1. Fathahiyah (aku sendiri)
  2. Hidayah a.k.a Mern
  3. Niesa
  4. Emilia
  5. Balkis
  6. Fahada
  7. Wannie
  8. Rais
  9. Izamuddin
  10. Nazreen
  11. Zhafri
  12. Asyraff
  13. Fikri ( sorry gambar mu tak der, ko datang time kitaorang bermandi-manda).
Then selepas semua melepaskan hajat masing2 dan mengisi minyak kereta kami semua bertolak ukul 9.15pg konvoi 3 biji kereta.......tiba di Sedim pukul 10.30pg.....

Dan satu lagi yang perlu kepujian diberikan adalah kepada guys semua, kerana telah menjalankan tugasan masing2..bgus...tak rugi bawa..kihkih...korang nak tau per diorang buat? hurm, diorang ni jenis tak berkira, sampai2, trus nyalakan api, n membakar per yg patut (even yang kat mulut pun berasap jugak)..gurls wat tugas lain..serve makanan..guys tolong kipas + jaga api....

Aku rasa selagi air ujan tak menitis, kitaorang tak naik atas.....sampai la ujan turun skit, ha, baru tau nak naik..hikhik......kire km bertolak balik dalam pukul 3.15ptg lepas sesi bergambar...hikhik..korang enjoy la tengok gambag sepanjang reunion ni...aku pun malas nak coret banyak2....

p/s:-thank you very much to all my fren coz bagi kejesama on that day.....NEXT TRIP WILL ORGANIZE BY GUYS..(aku akan tolong per yang patut)

Reactions:

0 comments: