08 April 2010

Medical Check-up

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam...
Ketemu kita kembali diruangan blog....
Kali ni aku nak story skit betapa hari ni aku tak sempat nak menguap, tak sempat nak bernafas dengan selesa.... aku dapat call from Kl, tuk minta aku wat medical check-up...
You know what....terkocoh-kocoh aku kuar opis...Kol klinik area Kepala Batas, diorang tutup pukul 1. Pukul 5 petang karang pulak baru bukak balik...Aduih la...Nasib aku kol klinik awal.If tak cadangan aku just nak g area Bagan, dekat dgn ofis mummy, tp memandangkan doktor lelaki yang kena wat medical, dan sebelum aku susut nilai karang, baik aku blah g klinik yg ada doktor perempuan..t tak pasal2 susutnilai lak...

Jam kat dashboard pukul 12.15p.m. Tanpa melengah-lengahkan masa aku, aku pun terus memecutkan kereta MyVi my bonda...hikhik..(tunggu saman samapi jer kat umah) memang tak hingat nyer tekan minyak....Sharp kol 12.30p.m aku samapi depan registration..hikhik......kalut tak kalut sangat..Tapi still berhemah...
Muahahaha.............(*_*)

Boleh plak sampai-sampai,aku la patient yang tinggal.Nasib....if ramai mungkin diorg suruh datang sebelah petang plak...No.40 dipanggil...Hurmm...msuk2, aku dok bersembang dengan doktor..hikhik....then wat urine test and X-ray...Everything ok...AKU SIHAT...Alhamdulillah.....bayaran for medical-check-up RM55.00.
I will claim later...

Sharp pukul 1.05p/m aku kuar then trus drive ke PERDA. jumpa my mummyto... Aku minta tolong bonda tuk faxed kan medical report aku ke Kl office.Bukan per, if aku wat office karang, diorang semua tau..hurmmm..tak per2...( even aku tau depa semua dah tahu) tapi yang pasti bukan dari mulut aku...Just 5 orang sahaja yang aku inform sendiri.....

p/s:- Yeah...Tomorrow is my last day.....Sayonara HnC..TQVM..sangat banyak kenangan disana even baru 3 bulan aku berkhidmat disana...Disana juga aku kenal erti persahabatan dan sikap orang ramai...tersanagt banyak i learned from there...

p/s/s :- 12.04.2010 ----->>> report duty @ new company.. WELCOME to IKRAM...i hope i will learn more from there.....new environment, new click, new boss, everything new for me.... yeahhhhhhh

(*_*)    (T_T)   (^_^)   (n_n)

Reactions:

0 comments: