14 March 2010

11.03.2010 @ Traders Hotel

BY Fath_n!e$@ IN No comments


Hye everyone....sorry sangat lately ni i'm so busy..tapi tak per, aku akan uploadkan picture aku sepanjang kesibukkan aku last week..

AGM Dewan Perniagaan Melayu Negeri Pulau Pinang ~ we're as consultant and auditor for our client DPMMPP telah diadakan di Traders Hotel, Penang at 2.00p.m until nite....

Hari tu yang kena pergi arranged and settle pengiraan undi terdiri daripada our bos, En.Hisham, aku, tasya, finas, adli. zul, Farah, wahiza, nani and Kak zahas. Terasa kepenatannya... Tapi tak per, makanan yang disediakan sangat sedap, yummy....kitaorang leh makan dari kol 2 sampai kol 6.00pm. tapi yang malang nyer, once bile dah start our session, dah tak sempat nak makan..tak sempat nak panggung kepala tengok orang-orang sekeliling...fuhh.... 

 Aku ditugaskan untuk menjaga tempat pengundian, memastikan perjalanan berjalan lancar..tapi tak lancar pun, crowded sangat...dah pulak tu, tempat untuk memangkah hanya disedaikan 6 sahaja..mana tak lambatnyer....humm,,,perlu diperbaiki lagi diorang tu supaya bergerak pantas. Di awal permulaan majlis pengundian dijalankan, terdapat sedikit kekecohan yang berlaku akibat ketidakpuasan hati pihak yang mana mereka mempersoalkan mengapa borang pencalonan sekian nama (can not mention here) dibatalkan. 

Perghhh.... memang kecoh habis sampai la kepada pengikut-pengikut 'that person' turut sama keluar daripada dewan. (kes itu boleh diikuti melalui surat khabar bertarikh 12.03.2010). Aku sempat berbisik pada 'click' aku ~ jangan sampai baling-baling kerusi sudah...cuak gak.. Bukan apa, nanti besar plak kes ni. tapi selamat sebelah pihak tu, keluar dari dewan. So, proses pengundian dijalankan dengan lancar tanpa sebarang arguement dari calon-calon yang bertanding. Proses pengiraan undi selesai dalam pukul 8.30pm if aku tak salah tersalah teka.tak ingat sebab dah penat sangat n nak tengok jam pun tak sempat. Dalam pada tu gak, sempat gak kami ni bergamabr-gambar.So enjoy la yer....(^_^)

Yeah, before aku terlupa, thanks to our boss because belanja kitaorang semua dengan 
A.Y.A.M K.F.C..(*_*)

Reactions:

0 comments: