03 February 2010

S.O.R.R.Y 4 E.V.E.R.Y.T.H.I.N.G

BY Fath_n!e$@ IN 2 comments

Assalamualaikum...
Bersua kita kembali..sorry dah lama sangat aku tak coretkan sesuatu dalam blog aku nih...i'm very busy lately nie...dengan m.i.a nak datang nyer...samapikan hari sabtu kene keje, ahad kene keje..no body knows...g satu, dah pulak tu, aku kene update keje orang..aduihhh la...so sad...tp it's ok..maybe nanti bila aku dah dok kat tempat top management aku pun akan wat keje yang sama jugak bila budak2 bawah aku ambik cuti..Hah, mcm bro. aku yang sorang tue.....hehehe..InsyaAllah....

Kenapa ek? Apa aku dah buat...dengan orang lain ok jer.....tapi kenapa dengan 'dia', dia boleh wat muka dengan aku...hampeh betul..aku wat salah ker kat dia? ker ada kisah lama time kat uni. dulu yang aku tak perasan...kekadang aku terfikir2 apa kesalahan aku yang membuatkan dia tak senang hati...sampai satu ketika aku mcm nak g jer tanya 'dia' tu, what's the problem....atau pun aku mcm nak kata je "what the h**l you..???Astaghfirullahala'zim..subhanallah..mengucap Fath....tp setiap human tu ada tahap kesabaran dia jugak.....bila aku tanya sepatah, dia jawab sepatah...ada ker patut, boleh dia dok tergelak2, bila nampak aku, trus buat muka...Ya Allah.....masyaAllah.....arrgghhh..lantak la...if aku ambik 'port' pasal dia tu, mau nyer aku pressure + migrain = bom atom....meletup sudahhhh... mungkin dia nak serang aku guna psikology...argghh..persetan kan semua itu...aku tetap happy, tak terusik dengan sikap dingan dia tu..sebab aku ada keje yg perlu aku settle kan daripada pikir mende-mende yang tak brapa penting pun....g pun, aku sudah diberi tahu oleh seseorang, buat dot know jer kat budak tu....biarkan jer.......di mana-mana, pasti ada kebaikan n keburukkan...mungkin bende-bende mcm nie la aku kena accept once u enter the malay's company....

Reactions:

2 comments:

ziela said...

ya ya btui2 persetan kan smua itew! biarkan 'dia' menjadi setan..setan yg seringkali melukakan hati org lain kan..!! ceewaahh..adeq plaks emo terlebey..hahahaha..ala bt xtaw jer along..dia xde dlm idup along pon along xrugi pape kan..so bt xtaw, xyah sakit2 jiwa pk psl dia k..yg penting kiter njoy..! hhahahaha..njoy ke aku..? pepppppp...!!! hahaha..ishh rindu plak nk sembang2 seblah katil ngan along mcm time matriks dolu2..hahahaha.. layaaannnnn...~~

Fath_n!e$@ said...

thanks adeq....huhu..u make me feel so sad..y? sebab tringat time zaman dolu2...dok satu katill..bicara dr ati ke hati..tu la untung nyer jadik perempuan nie..sebab dia lebih memahami dari lelaki..lambat skit..hehehe...pape pun yg happen n yg adik penah tau apa2 yg terjadi dlm idup along..Biarlah rahsia selamanyer.....heheheh