22 February 2010

Mood For Today ~ B.O.W.I.N.K (^_^)

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Mood For Today ~ B.O.W.I.N.K (^_^)

Assalamualaikum and hye everyone. Hari ni aku punya masa tersangat la banyak sehinggakan aku boleh mengupdatekan blog aku. You know why? I don’t have any work just now. My work already done, and just pending from client for certain item…(^_^)

Okey, let me tell all of you my schedule for today yea….Morning, came to office, mengadap PC then playing game till lunch hour. Muahaha….lunch time, sleeping till 2.00p.m. The menu for lunch is Pizza from DOMINO..yummy…. After pray, I went to Dharma Seni Ukir to take document a.k.a signature pages. Yeah, finally siap jugak aku nyer keje…tapi agak sengal jugak la dengan that gurl ~ yang pari2 A nie, ader ke tak sign semua page..dia ingat wat akaun tipu ka apa…huh,, quit sengal….Now, keboringan skali lagi melanda diri aku…t.i.d.o.r pun syok ni..wakahkah….

Sedikit coretan berkaitan Wedding Fyzah last day….

Sebenarnyer aku quit malas nak gi wedding fyzah. Bukan per, just malas nak jumpa budak2 T.I Penang. Yela, time dok hostel dulu, geng kitaorang tak disukai oleh geng2 pengawas asrama….Geng Mafia..muahaha…last2 gi la jugak….

Sampai-sampai,aku dah bulatkan hati aku, just wat don know jer..hurm, rerupanyer dia cam gak aku..hampeh…maintain2, aku ternampak Saiful, then najib, sah, budak2 nie dah sampai dulu. Aku dengan selambanyer makan jer. Janji ak dah attend that wedding. Tetiba time makan, aku dengar sora si Ayu, k.p.a yang suatu ketika dulu pernah diserang oleh group aku sebab kepoyoan dia menjadi k.p.a. Huh….sah, diorang dok berdekatan meja aku. Hurm, sob sob,….

Time gi basuh tangan, aku dengar suara diorang panggil nama aku. Aku wat tak tau lagi..tapi memang pun aku tak dengar, sebab sayu jer..hurm, aku gi jumpa dengan bos mak aku, Pn. Noraishah, jumpa wife Dato, Hilmi, then jumpa Dato’ Seri Shariff Omar. Quit sedih bila Bahiyah tak balik.at least once bila dia balik, aku ader la geng…hukhuk…. Yang boleh aku bertegur sapa dengan diorang, bila aku jumpa dengan Syikin, pergghh, menjerit dia panggil nama aku. Nak tak nak, terpaksa la pi. Mas2ra, Syikin, Zawiyah, ayu, saiful, shafida, fizan, najib, mamu, apit a.k.a epy, azani, fiza, wan mat zain, hadi d.l.l. tak yah la mention ramai-ramai. Gi pun tak brapa nak igt. Muka jer kenal.gi pun aku bukan rapat sangat dengan budak-budak lelaki T.I, so tak perlu kot….T.I biarlah tinggal kenangan selamanya…….(^_^)

Reactions:

0 comments: