20 February 2010

16.02.2010 ~ Jalan-jalan cari pasal

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Today is girl days. Hikhik….kol 11.00pagi, Aisya datang pick up aku. Kami hang-out dengan Ruxanna gi Sunway Carnival Mall. Ingat nak karaoke dekat AMP, skali pi Tanya receptionist skali mak ai, punya mahal gilos. RM 75.00, memang gilos tahap cipan. If bayar ikut lagu, kitaorang boleh melalak 75 buah lagu. 

Punya cekik darah. Memandangkan semua dah kemaruk nak nyanyi, kitaorang kuar g dekat area sunway,  blah luar nun, Family Karaoke. Skali tutup daaa… bukak pukoi 2.00 ptg. Tapi jam baru kol 12..huh, nak bertengek kat mana nih. Movie plak tak best this month. Hurm, jalan punya jalan, skali terberenti dekat tarian singa pulok..layan jap. Hikhik..konon 1Malaysia….

Then trus bergambar2 area lobby sunway. Der replica besarrrrr punya for valentine days……that’s why ler der gambar valentine nyer. Hikhik. Jalan-jalan, carik pasal terpaksa dihala ke Laksa Shack. Our stomach already berbunyi daa….dia dah bagi signal minta untuk diisi..hikhik…yeahhhhh, makan time. 
 
Aku ambik set laksa + sky juice, air yang paling mahal di dunia. Laksa pilihan ermmm,,, Laksa Sarawak, Xanna Asam Laksa, then Aisya Lontong. Yummy……

Elok habis makan, tengok2 jam, dah pukoi 1.55p.m. tunggu lagi, trus gerak gi Family Karaoke ar….Stay sana till 3.30p.m  kita orang nyanyi sorang 5 lagu. My feveret song:-
·        Drowning – BSB
·        Cari Jodoh – Wali Band
·        That’s where it is –Celine Dion
·        The day you went a where – M2M
·        Aku dan Aku – Aizat


Reactions:

0 comments: