12 January 2010

Please forgive me....

BY Fath_n!e$@ 2 comments

Assalamualaikum.... selamat malam semua...aku malas nak tulis pepanjang, just want to straight to da' point...

This morning, aku dah wat sumthing kat sorang "budak" nie...huhu...bila pikir2 balik, Ya Allah, kenapa aku wat die macam tu..dah la de bagi aku jalan dulu, tp aku leh wat muka serius aku nie tanpa senyum n tanpa berterima kasih.....M.A.A.F bro..... this thing happaned dh byk kali. tp aku still tak serik2...kenapa ek? hurmm...tp die tak wat salah papepun kat aku..mungkin before this, aku memang benci dengan "kepoyoan" dan "kebagusan" dia kot.....that's y la, apa pun benda yg dia wat sama ada baik ke tak, aku still nampak tak baik.... Padahal aku dengan dia satu taman perumahan lgi..still tak leh nak bertegur...Sorry sgt2 pada that g.u.y...

Pada that g.u.y, i'm so sorry about this morning.. tp if u tak poyo, may be kita dh jadik geng kan?


Reactions:

2 comments:

**PriNciPLe_AmZy** said...

siapakah????

Fath_n!e$@ said...

hg sure tau dak nie..aku penah cite kat hg dak yang aku tak suka sebab kepoyoaan diaa...mcm hampeh