17 December 2009

Struggle for B.O.W.L.I.N,G

BY Fath_n!e$@ IN No comments




Salam dan selamat menyambut tahun baru a.k.a AWAL MUHARAM 1431M bagi semua umat Islam di DUNIA khususnye dan MALAYSIA amnye..... Jadikan hari semalam sebagai satu sejarah dalam hidup kita, dan hari esok sebagai satu kejayaan..INSYAALLAH..... Kita hanya merancang, tp ALLAH yang menentukan dengan keizinan-NYA...

2 minggu nie, aku and the geng ----> fathahiyah, fathiyah, kak fatihah, kak yun, aisya dan kak k-on, sgt2 busy dengan program bowling...hurmm, as a usual, kak yun nak aku handle this program...huuuuu...OKEY...even tak OKEYYY....progress skrg dah 65% settle...hopefully by 23rd December 2009, should be 95% settle...waa...manyak keje looooo...HADIAH hamper and trophy everything dah settle...duit adiah semua dah ada...skrg nie 16 peserta jer..perlukan lg 24 peserta...hurm, kenapa la diorang suka sangat nk masuk last2 minute...kan menyusahkan owg lain...huhu...




Whatever pun, thanks to all puteri THAF and Pinang Tunggal yang bersusah payah tuk jayakan tournament nie...JASAMU DIKENANG....next time kita wat g..maybe g oliday plak..hooorayyyy....




SELAMAT TAHUN BARU a.k.a AWAL MUHARAM

Reactions:

0 comments: