16 December 2009

New Hairstyle...

BY Fath_n!e$@ IN 2 comments

Hye...aku baru jer balik dari kedai gunting rambut...Cuba korang teka bapa RM? hehehe....only RM5.oo jer..muahaha..yang penting kepuasan..... Acctually aku mmg tak brapa suka nk simpan rambut2 panjang nie....so, bile dh smpai melebihi paras bahu, so aku akan trus menerjah ke kedai gunting rambut untie..area Taman Selat...muahaha..(siap rekemen lg..) hope murah rejeki untie tu yer... Kali nie first time aku cuba new cut......erm, mama cadang suh wat ala-ala rihanna or amyza adnan....hurm, skaliunite tu wat ala-ala Fasha sandha...hurm, ok gak tu..hehehe....tp sowi la, tak leh nk show off my new hair kat sini, kang dpt dosa free plak...muahahha...so, mcm nie la ambut aku..yg ala-ala fasha... ---->




Even tak seperti yang mama aku suggest, at least yang nie pun not bad jugak....pasni cuba lg...kuikui...slmat tinggal my old style..hehehhe

Reactions:

2 comments: