29 December 2009

Kejohanan Bowling 2009 anjuran Pu3 caw.THAF dan PT

BY Fath_n!e$@ IN No comments






Alhamdulillah, akhirnye aktiviti pu3 untuk tahun nie berjalan dgn agak lancar...kenapa dgn agak lancar? hurmm..setiap program, tak der nyer akan lancar 100 %..pasti ada kecacatan dlm setiap event yg dianjurkan..kita hanya mampu merancang, tp Allah yang tentukan dengan keizinan-Nya...

Kejohanan ini telah diadakan pd 26.12.2009 iaitu pd hari Sabtu bertempat di C.S sg.petani...acara bermula dr kol 11.00pg sampai kol 2.00ptg....timing bgus...mmg rncg start game kol 11..tp dlm form kol 10.00pg..sbb dh tau dh org melayu nie tak penah nak brubah if cakap pasal timing..hampeh...Thank for myself.....as Project Manager....it's not easy for me to handle this thing...because yg lain2 tak brapa berpegalaman dlm bowling..tp ok...satu proses pembelajaran tuk kami semua...Thanks alot to Fathiyah, Kak Fatihah, kak yun and kak k-onn....tanpa korang, this event pun tak akan menjadi... bagi pihak puteri THAF, semua ok..cuma, bg pihak pemuda, ader jer yang tak okey d mata mereka...ni semua berpunca dari membelakangkan mereka.... Bagi puteri, takkan semua aktiviti yg nak dianjurkan kena mendapat approved dr pemuda? puteri sapa? pemuda sapa? tolong respek skit puteri... kena berbincang dulu ker dgn pemuda if puteri nak wat apa2...ish....kami tak nk bergantung pada pemuda semata mata..... tak kan semua kena lapor pd diorg? ish..makin penin aku dgn dunia politik...aku tak suka berpolitik..tp aku suka beraktiviti....so, abaikan diorg tu...penah ker diorg tny ktaorg if diorg nak wat pa per..diam2 lagi ader...pergghhh..sgt2 menyakitkan hati bila fikir balik...

feedback dr pemuda ~ kenapa tak tapis dulu player b4 ambik diorg? hello bro, nie pertandingan la...sapa2 pun bleh join...if nak menang selalu, nak sgt tempat 1,2,3,.... wat pertandingan sendiri, then bagi hadiah pun kat diri sendiri....stakat champion 3 org per la sgt....nampak jer bawa 3, 4 bijik bola, tak gak terror..aku pun dpt good point even dgn satu bijik bola pink aku tue jer...tak kecoh pun...adat la bila bermain..der kalah der menang....boleh plak nak pilih2 player...tu tak panggil lgi geng2 bowling aku...kang lagi amuk diorg kat aku....tahan telinga jer laaa...

Apa-apa pun, puteri THAF dh bukti kan, kmi boleh berdiri dgn sendiri nye tanpa bantuan PEMUDA..

Reactions:

0 comments: