03 October 2008

1st Syawal....

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Hye everyone....1st for all Selamat Menyambut Hari Lebaran idul Fitri...Maaf Zahir + Batin diatas segala kesalahan yang tidak disengajakan dan tak disedari sepanjang tempoh perkenalan n persahabatan kita sehingga arinie.....halalkan makan minum... 0-0 k....


1 Syawal tahun nie sangat sedih ckit bg ak...bukan apa, my sista tahun nie tak braya kat penang...die braya kat melaka...sedih seeyyyyy......
Tisya pun sama gakkkk...huhuhu... selalu pg2 sure berebut ngan adik bradik sapa yg nk mandi dulu...kalut jer nk g solat hari raya.....sob...sob... tapi tahun nie, mlm raya tinggal me n my mum jer... huhu...adiq g Kulimm... n tak penah2 malam raya 1st time aku g shopping last minit..!!!! ngeh23x....

kira sj jer nk tengok suasana membeli dan membelah pd waktu malam...sekali jam siott... dkt sejam gak la dok dalam kete tu..padahal dkt jer ngan umahh...hmmm..tapi best la...hepenin gilaaa....balik dkt kol 12 gak la.... yang kagum nyer bleh plak g shopping sorang2...tu yg tak tahan....

papepun even k.ngah tak der d pagi raya, ak ttp menceriakan ari raya gak...hahaha...tp mslh nyer, ceria keww????? nangis lg ader laaa...sob...sob....

Reactions:

0 comments: