30 September 2008

Last Dayyyy

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Hye semua...bersua kita kembali di ruangan ini...hehehe...(cm poyo jer)...hari nie 30hb september 2008..(selasa) last day tuk kita semua yang beragama Islam menjalani ibadah puasa selamat sebulann...hope dah last2 day nie, lagi berkat dan bertambah2 la keimanan tu yerk....tak sabar rasa nyer nk g solat raya t....

tapi sedih skit...(bukan skit, tp banyak), tahun nie tisya n kakngah tak raya samer2...diowg balik melaka...huhu...windu bangat sama itu cik Bart...(Achik sayang Kamu)..walai apa pun, aku tetap ngan agenda2 aku tuk g umh kengkawannn...hmmm

Hepi oliday n selamat hari raya,
Maap zahir + batin

Reactions:

0 comments: