20 July 2008

Congratulation my fren ~ Saidatul

BY Fath_n!e$@ IN 2 comments

Alhamdulilllah semua nyer selamat...14hb July 2008, sorg dr mmber dr kecik, Saidatul selamat dpt bby boy. Nama die Mohd Adam Haris...nice name...meaning enggak tau donggg...dan dgn itu, bertambah-tambah lagi la ank kengkawan aku nie. ... aritu zila..bpa hb ntah.,.forgot la pulak...semua bersalin normal....

Aisya dh g tgk bby Saidatul... hanya aku jer lum tgk g... tapi tak per, next week die
akan berpantang di penang. Rumah mak die sendiri.. tak per Eton, km n Aisya all behind u...
Acctually pantang kat umh mak sendiri lg seronok than umh mak mentua..bukan apa, tak leh nak mengada-gada sgt.. g pun, dh mak sendiri, of course la diorg akan take care anak diorg. Betul Tak murid2x? ngeh3x....

Hope dlm seminggu nie everything akan ok n selamat. semua kena independent sendiri...dh dok umah org...tak per, ETON kuatkan semangat ko tu. ala..kite nie kan perempuan yg penuh dgn ketabahan..t biar anak2 tau, dulu mummy die kn pantang sorg2...huhu... cian kat hg Ton..huhu..jgn sedih2... Taking care urself n Adam Haris too..

See u next week @ Pearl Island

Reactions:

2 comments:

Asyraf said...

ko bila nak kawin?heheh..

F@T#_n!Es@ said...

aku tunggu ko kawin dulu..wakakah