23 June 2008

Sehari Bersama Dr.Sheikh Muszaphar Shukor

BY Fath_n!e$@ IN No comments











hye...
aku nak share ngan korang semua.ari jumaat (20.06.08) ari tu Dr.SMS angkasawan pertama negara datang tempat aku. d dewan budi penyayang. tapi ni bukan 1st time aku jumpa die. b4 this dh jumpa pun. tu pun kat library. actually best jumpa ngan die. dgr die punya xperience ms kat space dulu.. bukan stakat jumpa die jer, jumpa ngan parents, opik (2nd Bro.), ngan Shiekh Aiman (ank arwah ajil). tak berenggang Aiman ngan Opik..best tgk diorg semua..close jer..cdih pun der gak bila tgk Aiman..ye la, kecik2 dh tak der father. famili Dr.SMS punya baik, sporting n yg penting tak sombong..diorg very close la.

Pict: ngan parents Dr.Sheikh Muszaphar Shukor
ramai giler budak2 skolah g sn. aku ingt aku yg nak redah diorg, sekali aku yg kena redah..huhu.. tapi tak kesah la, janji dpt dgr die punya perjalanan kat space sn tu...die tunjuk cara nak solat, mandi, kira die punya life sepanjang 12 hari kat sn la... 2 jam aku berdiri terpacak kat pintu masuk..punya la crowded( full siot)... die tak la tinggi sangat mcm abg ngan adik aku.. die nih
senyum sokmo.. dlm pada tu gak nampak tegas..



time nak tangkap gambar jangan cakap la... tapi yg terkilan sikit sebab tak dpt tangkap dengan die.. huhuhu ... tapi yg best nyer, tak dpt anak, ngan parents pun jadi la... ngeh3x..
kay la...next time aku cite plak ms jumpa Mak ET b4 PRU 12 ari tu...

see yaaa
salam...

Reactions:

0 comments: